Portfolio

WormWebdesign - Tidligere kunder

Undervejs på min Multimedie uddannelse har jeg arbejdet som freelancer med min enkeltmandsvirksomhed. Her har jeg haft en række kunder hvor jeg har kunnet prøve kræfter af med de redskaber som jeg har fået under uddannelsen. Nu hvor jeg er færdig uddannet, vil jeg kunne benytte mig af denne erfaring til at producere bedre løsninger for mine nye kunder. 

Mit arbejde med disse kunder har betydet utroligt meget for min udvikling af mine egenskaber som Webdesigner. Udover at have prøvet kræfter af med meget forskellige slags kode, har jeg fået meget ud af min kontakt med disse kunder. Kommunikation er nøglen for mig, og jeg bestræber mig derfor altid på at mine kunder er med indeover designet og altid kan få afklaret sine undren hos mig.

Ampali

Ampali designer og sælger bæredygtigt tøj, lavet fra restmateriale fra tøjproducenter i Indien. 

Ampalis hjemmeside er lavet igennem et tema i Shopify. Dog giver temaet ikke mulighed for at designe siden som kunden ønskede. Derfor har jeg redigeret temaet i Shopifys backend som primært består af “Liquid” kode.

Klinik Småk

Klinik Småk er en nyopstartet klinik som tilbyder diverse behandlinger for vipper og bryn. 

Logoet som ses har jeg designet, siden har jeg lavet i WordPress med redigeringer i den rå kode.

Publikumsorkesteret

Publikumsorkesteret er en organisation som giver de semi-professionele musikere muligheden for at spille på de store og anerkendte scener i Danmark.

Siden er lavet i WordPress med fokus på at de selv har kunnet opdatere nyheder, billeder og tekst, hvilket de har gjort.

Tommestrup Vandværk

Tommestrup vandværk manglede en simpel og informativ hjemmeside.

Derfor lavede jeg dem en simpel “one-pager” i rå HTML/CSS. Sidens fokus er at formidle informationer angående priser og vandprøver, hvilket den gør.

Altiplanter

Alt i planter var min allerførste kunde, som jeg mødte tilbage i 2018. b.la. levere og vedligeholder Altiplanter grønt liv til virksomheder og private personer.

Siden er lavet i rå HTML/CSS/JavaScript. 

Copenhagen Photo Festival

Til min afsluttende eksamen lavede min gruppe og jeg et projekt for CPF. 

Min opgave var primært at kode deres side, hvilket jeg gjorde i WordPress med et større arbejde i den rå kode for at opnå det ønskede resultat.

Praktikforløb - Grafisk design

På mit fjerde semester tog jeg min praktik hos E-sport organisationen “Vipers Inc.” Her var jeg i 10 uger, hvor min primære opgave var at producere “Content” til deres sociale medier. Dette content bestod ofte af grafiske elementer, alt fra kampopslag til “memes”.

Udover grafiske opgaver, blev jeg udfordret på områder såsom: Projektstyrelse, Team-building, Team-management, Økonomi og Kommunikation. Jeg tager, udover en flok nye venner, en hel del med fra mit forløb.

WormWebdesign

Vanløse 2720

Wormwebdesign@gmail.com